Concertverslagen

Slotconcert Bakhuizen 30-5-2017

Op dinsdagavond 30 mei 2017  sloot het Lemster Mannenkoor het zangseizoen 2016-2017 af met een optreden in de St. Odulphuskerk in Bakhuizen. Een "thuiswedstrijd" dus.

Bij dit optreden werden de splinternieuwe blauwe kostuums van het koor gepresenteerd aan het publiek.  Ook werd afscheid genomen van de vaste koorbegeleider, organist Jan Kroeske en een aantal koorjubilarissen wegens 12 1/2 en 25 jarig koorlidmaatschap werden in het zonnetje gezet middels oorkondes en een zilveren speld voor het 25- jarige koorlid.

Oranjeconcert in Dalfsen 26-4-2017

Woensdagavond 26 april 2017 gaf het Lemster Mannenkoor een Oranjeconcert in de mooie, middeleeuwse Grote Kerk van Dalfsen.

Voor een uitgebreid verslag  zie deze zelfde pagina onder:        Concertverslagen

Concert in de Grote Kerk Blokzijl 8 april 2017

Zaterdagavond 8 april 2017 verzorgde het Lemster Mannenkoor gezamenlijk met Dubbelkwartet "Sadwaande" een concert in de Grote kerk van Blokzijl.

Voor een verslag van dit concert met foto's en een gedeeltelijke geliudsopname doorklikken naar  verslagen op deze zelfde pagina

Zangdienst Hoofdstraatkerk Hoogeveen 5-3-2017

Zondagavond 5 maart 2017 verleende het Lemster Mannenkoor haar medewerking aan een evangelisatie-zangdienst in de Hoofdstraatkerk te Hoogeveen.

Voor een verslag zie op deze pagina onder: Verslagen

Toon alle verslagen