Concertverslagen

Lemmer Suderigge 22-10-2019

Het Lemster Mannenkoor bracht op dinsdagavond 22 oktober 2019 een bezoek aan woonzorgcentrum "Suderigge" in Lemmer.

Het werd een gezellige zangavond met de bewoners met hoofdzakelijk  liederen van de nieuwe CD  "Leafde" die een week geleden werd uitgebracht. Onder muzikale begeleiding van Dirk Norbruis van het het Lemster koor werden tussendoor ook nog een aantal populaire nummers gespeeld en meegezongen.

Heerenveen 19-10-2019 Presentatieconcert CD "LEAFDE"

Op zaterdagavond was in gebouw TRINITAS in Heerenveen het presentatieconcert van de nieuwe CD "LEAFDE"van het Lemster Mannenkoor.

Het "Eerste en tweede"exemplaar van deze CD werden uitgereikt aan resp. dirigent Feike van Tuinen en aan de muzikaal begeleider Dirk Norbruis.

Het concert werd bijgewoond door ruim 400 bezoekers.

Huizen zingt in de Kruiskerk 29-9-2019

Zondagavond 29 september 2019 werkte het Lemster Mannenkoor mee aan een zangdienst in de Kruiskerk in Huizen.

Voor een verslag  klik op  verslag

Tentdienst Delfstrahuizen/Echtenerbrug 8-9-2019

Zondagochtend  8 september 2019 was weer de traditionele kerkdienst in de dorpsfeesttent van Echtenerbrug/Delfstrahuizen en omgeving. Zoals sinds vele jaren gebruikelijk was ook dit jaar het Lemster Mannenkoor weer van de partij.

Toon alle verslagen