Concertverslagen

Korengala in Workum met Harderwijks Mannenkoor op 18 mei 2019

Het Lemster Mannenkoor en het Harderwijks Mannenkoor verzorgden op zaterdag 18 mei 2019 een galaconcert in de St. Gertrudiskerk van Workum.

Voor weergave van download en verslag  doorklikken op    verslag

Frysk Folksliet in Abe Lenstra stadion Heerenveen 23-4-2019

Bij de thuiswedstrijd van Sc. Heerenveen tegen VVV-Venlo verzorgde het Lemster Mannenkoor het Frysk Folksliet vóór aanvang van de wedstrijd.

Uiteraard werd dit traditioneel weer massaal door het publiek meegezongen.

Gorredijk Voorjaarsconcert 6 april 2019

Zaterdag 6 april 2019 gaf het Lemster Mannenkoor een voorjaarsconcert in  "De Skâns" in Gorredijk.

Voor de weergave/download van een verslag van dit concert kun je doorklikken op  verslag.

Zangavond Goede Herderkerk Grootegast op 10-3-2019

Op 10 maart 2019 verleende het Lemster Mannenkoor haar medewerking aan een zangavond in de Goede Herderkerk van Grootegast.

De kerk was nagenoeg vol met een kleine 600 bezoekers en een ieder kan terugzien op een zeer geslaagde zangavond.

Voor een verslag met foto's van dit gebeuren op onze website kunt u doorklikken op:  Verslag

Toon alle verslagen