Concertverslagen

Kerstliederen zingen in zorgcentra Lemmer, Eesterga en Joure op 26 dec. 2018.

Een delegatie van het Lemster Mannenkoor zingt in Suderigge, Cornelia Hoeve en Vegelin State kerstliederen.

Lemmer "De Hege Fonnen" kerstconcert op 22 dec. 2018

Op 22 december 2018 was weer het, zo langzamerhand traditionele, kerstconcert met samenzang in het MultiFunctioneleCentrum "De Hege Fonne"in Lemmer.

Solistische medewerking werd verleend door sopraan Fardau van der Woude.

Klik rechts  op  "verslag"en je bent rechtstreeks op het foto/verslag wat je kunt downloaden en bekijken.

Leeuwarden Koepeltheater Kerstconcert op 14-12-2018

Vrijdagavond 14 december 2018 verzorgde het Lemster Mannenkoor een kerstconcert in het Koepeltheater (voormalige Koepelkerk) in Leeuwarden.

KJik op verslag en je bent rechtstreeks bij het verslag dat je kunt downloaden en dan bekijken.

Makkum 30ste Kerst Zing Mee MFC Maggenheim 9-12-2018

Het Lemster Mannenkoor werkte mee aan de 30ste Kerst Zing Mee avond in de Sporthal/MFC Maggenheim in Makkum op zondag 9 december 2018.

Deze avond werd afscheid genomen van Hannie en Dirk Tamminga die dit jaar de zangavond voor de 30ste keer organiseerden.

Voor een verslag van dit optreden ga naar.

verslag Makkum 9-12-2018  https://lemstermannenkoor.nl/views/download.php?fgID=0&fID=1927

Op youtube is een videoregistratie Makkum 9-12-2018 van deze avond:

Toon alle verslagen