Concertverslagen

Leeuwarden Koepeltheater Kerstconcert op 14-12-2018

Vrijdagavond 14 december 2018 verzorgde het Lemster Mannenkoor een kerstconcert in het Koepeltheater (voormalige Koepelkerk) in Leeuwarden.

KJik op verslag en je bent rechtstreeks bij het verslag dat je kunt downloaden en dan bekijken.

Makkum 30ste Kerst Zing Mee MFC Maggenheim 9-12-2018

Het Lemster Mannenkoor werkte mee aan de 30ste Kerst Zing Mee avond in de Sporthal/MFC Maggenheim in Makkum op zondag 9 december 2018.

Deze avond werd afscheid genomen van Hannie en Dirk Tamminga die dit jaar de zangavond voor de 30ste keer organiseerden.

Voor een verslag van dit optreden ga naar.

verslag Makkum 9-12-2018  https://lemstermannenkoor.nl/views/download.php?fgID=0&fID=1927

Op youtube is een videoregistratie Makkum 9-12-2018 van deze avond:

Concert bij Fryske Krite in Houten op 27 oktober 2018.

Op zaterdag 27 oktober 2018 verzorgde het Lemster Mannenkoor een concert voor Fryske Krites  Zeist en Utrecht in samenwerking met PCOB afdeling Houten in de Opstandingskerk van Houten.

"Wat Zag De Lemster Toer?" Slotconcert 30-9-2018

Verslag van het slotconcert door het "Lemster Mannenkoor" o.l.v. dirigent: Feike van Tuinen, muzikale begeleiding: Dirk Norbruis. Solisten:Jannie Brandsma & Stoffel Zandstra.

Dit slotconcert in de reeks van een acht-tal concerten van en voor de "mienskip fan Lemmer" vindt plaats in het kader van culturele hoofdstad 2018.

Organisatie van deze concerten met diverse deelnemers en uitvoeringen is onder verantwoording van het Lemster Mannenkoor.

Toon alle verslagen