Concertverslagen

"Wat Zag De Lemster Toer?" Slotconcert 30-9-2018

Verslag van het slotconcert door het "Lemster Mannenkoor" o.l.v. dirigent: Feike van Tuinen, muzikale begeleiding: Dirk Norbruis. Solisten:Jannie Brandsma & Stoffel Zandstra.

Dit slotconcert in de reeks van een acht-tal concerten van en voor de "mienskip fan Lemmer" vindt plaats in het kader van culturele hoofdstad 2018.

Organisatie van deze concerten met diverse deelnemers en uitvoeringen is onder verantwoording van het Lemster Mannenkoor.

Echtenerbrug tentdienst op 9-9-2018

Op zondag 9 september 2018 was er weer de traditionele tentdienst in de feesttent van Echtenerbrug en omstreken waar dus ook het Lemster Mannenkoor weer present was.

Giethoorn tentdienst 26-8-2018

Zondagmorgen 26 augustus 2018 verleende het Lemster Mannenkoor haar medewerking aan een tentdienst als slotmanifestatie van de Gieterse feestweek in Giethoorn.

Recensie Leeuwarder Courant van concert "Wat zag de Lemster Toer?"

Op 4 juni 2018 plaatste de Leeuwarder Courant een recensie van het optreden van het Lemster Mannenkoor met enkele gast-solisten op 2 juni 2018 in de Ned. Hervormde kerk van Lemmer.

Dit in het kader van LF 2018 in het project "Under de Toer" waarin op 32 verschillende plaatsen in Friesland optredens worden verzorgd door koren, korpsen en solisten met zang en muziek.

Toon alle verslagen