Concertverslagen

Huizen zingt in de Kruiskerk 29-9-2019

Zondagavond 29 september 2019 werkte het Lemster Mannenkoor mee aan een zangdienst in de Kruiskerk in Huizen.

Voor een verslag  klik op  verslag

Tentdienst Delfstrahuizen/Echtenerbrug 8-9-2019

Zondagochtend  8 september 2019 was weer de traditionele kerkdienst in de dorpsfeesttent van Echtenerbrug/Delfstrahuizen en omgeving. Zoals sinds vele jaren gebruikelijk was ook dit jaar het Lemster Mannenkoor weer van de partij.

Slotconcert seizoen Bakhuizen 28-5-2019

Aan het einde van het seizoen geeft het Lemster Mannenkoor altijd een open concert.

Deze keer in de ST.Odulphuskerk te Bakhuizen.

Voor een download en weergave van een verslag: Doorklikken op  Verslag.

Zangavond Meinardkerk in Minnertsga op 26 mei 2019.

Zondagavond 26 mei 2019 verleende het Lemster Mannenkoor haar medewerking aan een zangavond in de Meinardkerk van Minnertsga.

Het werd een zeer geslaagde zangavond in de woonplaats van onze huidige muzikale begeleider bij het Lemster Mannenkoor, Dirk Norbruis.

De kerk was afgeladen vol met ruim 400 bezoekers die volop hebben kunnen genieten van een mooie zangavond.

Voor een download en weergave van het verslag van deze avond: Doorklikken op verslag .

Toon alle verslagen