Concertverslagen

Slotconcert seizoen Bakhuizen 28-5-2019

Aan het einde van het seizoen geeft het Lemster Mannenkoor altijd een open concert.

Deze keer in de ST.Odulphuskerk te Bakhuizen.

Voor een download en weergave van een verslag: Doorklikken op  Verslag.

Zangavond Meinardkerk in Minnertsga op 26 mei 2019.

Zondagavond 26 mei 2019 verleende het Lemster Mannenkoor haar medewerking aan een zangavond in de Meinardkerk van Minnertsga.

Het werd een zeer geslaagde zangavond in de woonplaats van onze huidige muzikale begeleider bij het Lemster Mannenkoor, Dirk Norbruis.

De kerk was afgeladen vol met ruim 400 bezoekers die volop hebben kunnen genieten van een mooie zangavond.

Voor een download en weergave van het verslag van deze avond: Doorklikken op verslag .

Korengala in Workum met Harderwijks Mannenkoor op 18 mei 2019

Het Lemster Mannenkoor en het Harderwijks Mannenkoor verzorgden op zaterdag 18 mei 2019 een galaconcert in de St. Gertrudiskerk van Workum.

Voor weergave van download en verslag  doorklikken op    verslag

Frysk Folksliet in Abe Lenstra stadion Heerenveen 23-4-2019

Bij de thuiswedstrijd van Sc. Heerenveen tegen VVV-Venlo verzorgde het Lemster Mannenkoor het Frysk Folksliet vóór aanvang van de wedstrijd.

Uiteraard werd dit traditioneel weer massaal door het publiek meegezongen.

Toon alle verslagen