Concertverslagen

Gorredijk Voorjaarsconcert 6 april 2019

Zaterdag 6 april 2019 gaf het Lemster Mannenkoor een voorjaarsconcert in  "De Skâns" in Gorredijk.

Voor de weergave/download van een verslag van dit concert kun je doorklikken op  verslag.

Zangavond Goede Herderkerk Grootegast op 10-3-2019

Op 10 maart 2019 verleende het Lemster Mannenkoor haar medewerking aan een zangavond in de Goede Herderkerk van Grootegast.

De kerk was nagenoeg vol met een kleine 600 bezoekers en een ieder kan terugzien op een zeer geslaagde zangavond.

Voor een verslag met foto's van dit gebeuren op onze website kunt u doorklikken op:  Verslag

Concert Koudum 24 febr. 2019

Zondagmiddag 24 februari 2019 gaf het Lemster Mannenkoor een concert in de Martinikerk van Koudum.

Een verslag van dit concert kun je vinden op de nieuwspagina en verslagen.

Klik op (verslagen)

Kerstliederen zingen in zorgcentra Lemmer, Eesterga en Joure op 26 dec. 2018.

Een delegatie van het Lemster Mannenkoor zingt in Suderigge, Cornelia Hoeve en Vegelin State kerstliederen.

Toon alle verslagen